strona g艂贸wna
aktualno艣cizg艂o艣 miejsceharmonogram akcjimiejsca przyjazne maluchomo akcjimateria艂y videogaleriapress roomkontakt
strona g艂贸wna
Inauguracja akcji

Gazeta.plStartuje akcja "Krak體 przyjazny maluchom" - wsp髄na akcja PR Inspiration i "Gazety". Po raz si骴my sprawdzamy, czy miasto jest otwarte na potrzeby dzieci. Sprawdzimy te, co w kwestii dzieci阠ej maj do powiedzenia inne ma硂polskie miasta.

Takich miejsc w ubieg硂rocznej edycji znale糽i秏y ponad setk. By硑 to kawiarnie, restauracje, firmy, biura obs硊gi klient體, instytucje. Mamy nadziej, 縠 tym razem lista si wyd硊縴 o kolejnych przyjaznych. Szukamy miejsc w sze禼iu kategoriach: rozrywka, gastronomia, instytucje publiczne, firmy komercyjne, dzielnice. Zg砤sza si mog ci, kt髍zy chc si pochwali, 縠 rodzic z dzieckiem to dla nich nie problem. Liczymy, 縠 informacjami o swoich ulubionych miejscach, w kt髍ych mo縩a przyjemnie sp阣zi czas z dzie鎚i, podziel si te rodzice.

Wi阠ej na:

patroni organizatorzy
Patron Honorowy
Organizatorzy:
ma硂polskacracovia gazeta pr inspirationma硂polska
Copyright 漏 2018 Miejsce Przyjazne Maluchom. Wszelkie prawa zastrze偶one.
Projekt graficzny: coloroff.pl. Opieka techniczna: E-LIME - pozycjonowanie stron www.